Zapečené bílé fazole
75 min.
Ingredience
- 200mililitrůHovězí vývar základní
- 60gramůMáslo čerstvé
- 60gramůStrouhanka
- 400gramůFazole bílé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
14 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
16 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Fazole vaříme 45 minut doměkka. Scedíme a necháme okapat. Nasypeme do pekáčku, zalijeme hovězím vývarem, rozpuštěným máslem, osolíme, opepříme, posypeme strouhankou a dáme na 10 minut zapéct.
- 2Podáváme jako přílohu k dušenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.