Zapečené bolognese

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
568 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
40 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
789 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli zpěníme na oleji a přidáme maso. Okořeníme, osolíme a opepříme. Za občasného míchání maso opečeme.
  • 2
    Když je maso upečené, přidáme česnek, majoránku a osmahneme. Poté zalijeme rajčaty s kečupem a lžící hladké mouky.
  • 3
    Necháme omáčku vychladit a přilijeme smetanu.
  • 4
    Přisypeme vařené těstoviny a dáme směs do formy a zasypeme sýrem.
  • 5
    Pečeme 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.