Zapečené brambory s mletým masem a fazolemi
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyMrkev kořen
- 500gramůHovězí maso mleté
- 300mililitrůHovězí vývar základní
- 2lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 600gramůBrambory
- 50gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaMajoránka
- 420gramůFazole červené sterilované
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
9 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
12 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do zapékací mísy postupně dáváme nadrobno pokrájenou cibuli a mrkev. Mleté maso si před přidáním lehce osmahneme a rozdrobíme na pánvi, poté ho také přidáme do zapékací mísy.
- 2Směs zalijeme vývarem, přidáme worcester a na plátky pokrájené oloupané brambory. Všechno zalijeme fazolemi z konzervy, přimícháme sůl, pepř a majoránku a důkladně všechno promícháme.
- 3Na závěr už jen stačí vše posypat sýrem, dát do trouby a péct 20 minut při teplotě 200°C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.