Zapečené brambory s mletým masem a fazolemi

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
9 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
12 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do zapékací mísy postupně dáváme nadrobno pokrájenou cibuli a mrkev. Mleté maso si před přidáním lehce osmahneme a rozdrobíme na pánvi, poté ho také přidáme do zapékací mísy.
  • 2
    Směs zalijeme vývarem, přidáme worcester a na plátky pokrájené oloupané brambory. Všechno zalijeme fazolemi z konzervy, přimícháme sůl, pepř a majoránku a důkladně všechno promícháme.
  • 3
    Na závěr už jen stačí vše posypat sýrem, dát do trouby a péct 20 minut při teplotě 200°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.