Zapečené canneloni

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
17 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek nakrájíme nahrubo, vložíme do vroucí osolené vody a povaříme 3 minuty. Scedíme a necháme okapat. Vložíme do misky, přisypeme pepř, promícháme a pórkem naplníme canneloni.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přilijeme rajčatový protlak, nakládaná rajčata bez nálevu, osolíme, opepříme, přidáme oregano a podusíme 5 minut.
  • 3
    Do pekáčku nalijeme rajčatovou omáčku, do ní vyskládáme canneloni, zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 12 až 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.