Zapečené canneloni
55 min.
Ingredience
- 300gramůPórek
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 2gramyOregano sušené
- 450gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 120gramůSýr Parmezán
- 300gramůCanneloni
- 30gramůProtlak rajčatový
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
17 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Pórek nakrájíme nahrubo, vložíme do vroucí osolené vody a povaříme 3 minuty. Scedíme a necháme okapat. Vložíme do misky, přisypeme pepř, promícháme a pórkem naplníme canneloni.
- 2V pánvi rozpálíme olej, přilijeme rajčatový protlak, nakládaná rajčata bez nálevu, osolíme, opepříme, přidáme oregano a podusíme 5 minut.
- 3Do pekáčku nalijeme rajčatovou omáčku, do ní vyskládáme canneloni, zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 12 až 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.