Zapečené čerstvé sardinky

55 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
42 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lžíci oleje rozehřejeme v pánvi a osmahneme na něm pokrájenou cibuli a česnek. Přidáme pokrájené cukety a smažíme do zlatova 5 minut. Vmícháme do směsi 2 lžíce tymiánu.
  • 2
    Polovinu osmažených cuket a cibule dáme do zapékací mísy (vymažeme lžící oleje), přidáme plátky sardinek a posypeme je polovinou parmezánu. V další vrstvě bude zbytek smažených cuket a cibule a zbývající tymián.
  • 3
    Rozšleháme v misce vejce s mlékem, sůl, pepř a směsí polijeme horní vrstvu v zapékací míse. Posypeme zbylým parmezánem.
  • 4
    Pečeme 25 minut v předehřáté troubě. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.