Zapečené dýně s mletým masem

75 min.
Řecko
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
22 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
991 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme dýni na kostičky a ještě chvíli restujeme. Do odstavené směsi přisypeme nasekaný kopr a promícháme. Na jiné pánvi orestujeme dohněda mleté maso, osolíme, opepříme. Zapékací sáčky obrátíme naruby, potřeme olejem a opět obrátíme. Vsypeme strouhanku a protřepeme, aby se přichytila na sáčku. Vložíme nejprve vrstvu mletého masa, na něj dýňovou směs a na závěr zalijeme rozšlehaným vejcem. Sáček zavážeme a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.