Zapečené filé s rajčaty
50 min.
Ingredience
- 80gramůSýr Ementál (Primátor)
- 400gramůTreska aljašská
- 150gramůRajčata
- 20mililitrůOlej olivový
- 5gramůPepř černý mletý
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 5gramůSůl
- 10gramůHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
29 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
824 mg
Cukr
986 mg
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 180 °C. Rajčata spaříme horkou vodou a oloupeme je. Nakrájíme na kolečka a necháme okapat. Smetanu smícháme s hořčicí, osolíme a lehce opepříme.
- 2Do zapékací misky, vymazané olejem, rozložíme filety a zalijeme je smetanou. Poklademe kolečky rajčat a zasypeme sýrem. Pečeme 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.