Zapečené krevety na banánech

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
18 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Banány oloupeme, nakrájíme na kolečka a osmažíme na rozpáleném másle. Cibuli nasekáme nadrobno společně s krevetami, následně orestujeme na rozehřátém oleji.
  • 2
    Po cca 15 minutách přidáme rozsekanou feferonku, utřený česnek, koření, worcesterskou omáčku, citronovou štávu, osolíme a vmícháme banány. Na mírném ohni zahříváme, občas promícháme, po chvíli navrstvíme na směs tuhý sníh ušlehaný z bílků, do kterého na závěr vhodíme celé žloutky.
  • 3
    Ve středně vyhřáté troubě zapečeme do zlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.