Zapečené rybí filé na kysaném zelí

37 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu si předehřejeme na 200°C. Kysané zelí mírně promyjeme v sítu, pak ho dáme do mísy. Lahůdkovou cibulku očistíme a pokrájíme na kroužky. Přidáme ji k zelí, přidáme ještě pálivou papriku, kmín a podle chuti zelí případně dosolíme.
  • 2
    Mražené rybí filé z tresky omyjeme, osušíme, ochutíme solí, pepřem a obalíme v hladké mouce. V pánvi rozehřejeme olej, na něm rybí filé osmažíme z každé strany dozlatova.
  • 3
    Zapékací misku vytřeme zbývajícím olejem ze smaženého filé, na dno dáme kysané zelí, na ně položíme porce filé a zapékací misku vložíme do vyhřáté trouby. Filé se zelím pečeme přibližně 20 minut.
  • 4
    Horké porce dáme na talíře a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.