Zapečené sardinky s bramborami

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
20 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Zakysanou smetanu smícháme s chilli, solí a pepřem.
  • 3
    Cibuli zbavíme slupky a nakrájíme na kolečka.
  • 4
    Olej rozpálíme a osmahneme na něm cibuli.
  • 5
    Čtyři zapékací misky vyložíme na dně cibulí, navrch dáme polovinu brambor, sardelové řezy, poté přelijeme smetanovou zálivkou a překryjeme zbytkem brambor.
  • 6
    Zakápneme olejem z rybiček a necháme zapéct při 220°C 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.