Zapečené špagety s čedarem
45 min.
Ingredience
- 800gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1kusCibule
- 115gramůSýr Čedar
- 2špetkyPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- 30gramůSýr Parmezán
- 225gramůŠpagety, Makarony vařené
- 40gramůMáslo
- 5špetekOregano sušené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 14 malé čtvercové zapékací mísy vymažeme máslem a do každé vložíme 1/4 špaget. Na špagety položíme na plátky nakrájená rajčata, posypeme najemno nakrájenou cibulí, oreganem s podle chuti osolíme a opepříme. Směs důkladně promícháme.
- 2Čedar nakrájíme na plátky a naklademe do misek se směsí. Celou směs posypeme nastrouhaným parmazánem a v troubě předehřáté na 180 stupňů Celsia zapékáme 30 minut, dokud se sýr nezbarví dozlatova. Podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.