Zapečené telecí medailonky s brynzou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
781 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
36 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso nakrájíme na medailonky, které osolíme, opepříme. V pánvi na 60 g rozehřátém másle pomalu opékáme doměkka. Květák rozdělíme na jednotlivé růžičky, uvaříme v 1 l osolené vodě, scedíme a necháme v teplé. Nudle vsypeme do 2 l vroucí vody, podle návodu na sáčku uvaříme, potom scedíme a necháme okapat. Okapané nudle dáme do misky. V mikrovlnné troubě rozpustíme zbylé máslo, přidáme bazalku a vmícháme do nudlí. Také udržujeme teplé.
  • 2
    Na jednotlivé talíře dáme připravené nudle, na ně položíme opečené medailonky, na ně naskládáme květákové růžičky, na květák dáme brynzu smíchanou se strouhankou.
  • 3
    Takto připravené talíře dáme pod rozehřátý gril a pečeme tak dlouho, až se rozpustí brynza.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.