Zapečené topinky s pivní směsí a křenem

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
675 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
34 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
335 mg
Cukr
155 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky chleba osmažíme na rozpáleném oleji a potřeme po obou stranách česnekem.
  • 2
    V míse smícháme jemně nastrouhaný sýr se změklým máslem, moukou, pivem, solí, hořčicí a v rendlíku za neustálého míchání uvaříme hustou směs. Osmažené plátky chleba potřeme směsí, každý posypeme jemně nastrouhaným křenem a klademe na plech vyložený pečícím papírem, v předehřáté troubě zprudka zapečeme.
  • 3
    Hotové topinky zdobíme jemně posekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.