Zapečené zelené fazolky

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
26 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
8 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mladé zelené fazolky omyjeme, nakrájíme na menší kousky a vaříme v osolené vodě doměkka.
  • 2
    Uvařené fazolky scedíme, dáme do mísy, přidáme k nim strouhanku, syrová vejce, jogurt, mletou papriku a sůl. Dobře promícháme a dáme do olejem vymaštěného pekáče.
  • 3
    Fazolky posypeme drobně nakrájenou zelenou petrželkou, položíme na ně plátky másla a krátce pečeme v horké troubě do doby, až vajíčka ztuhnou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.