Zapečené zelí s houbami

0 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1119 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
65 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
19 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí rozdělíme na čtyři díly, odstraníme košťál, uvaříme v osolené vodě doměkka a nakrájíme.
  • 2
    Cibuli nakrájíme a zpěníme na oleji, přidáme rýži a houby. Všechno smícháme, přidáme žloutky, osolíme, opepříme a vmícháme sníh.
  • 3
    Důkladně promícháme a dáme na vymazanou pánev, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme jogurtem a zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.