Zapečené zelí s houbami
0 min.
Ingredience
- 100gramůRýže dušená
- 120gramůHouby čerstvé
- 1hrnekJogurt bílý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 1kusCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 40gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1špetkaPepř černý mletý
- 40gramůMáslo čerstvé
- 0,5kilogramZelí hlávkové bílé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1119 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
65 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
19 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Zelí rozdělíme na čtyři díly, odstraníme košťál, uvaříme v osolené vodě doměkka a nakrájíme.
- 2Cibuli nakrájíme a zpěníme na oleji, přidáme rýži a houby. Všechno smícháme, přidáme žloutky, osolíme, opepříme a vmícháme sníh.
- 3Důkladně promícháme a dáme na vymazanou pánev, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme jogurtem a zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.