Zapečený patizon s těstovinami a rajčaty

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
25 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Patizon oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky. Omytá rajčata a očištěné papriky nakrájíme nadrobno. V misce smícháme jogurt s hladkou moukou, vejcem a prolisovaným česnekem. Podle chuti osolíme a opepříme. V míse promícháme vařené těstoviny s nakrájenou zeleninou, osolíme a opepříme. Zeleninovou směs vložíme do máslem vymazané zapékací mísy, zalijeme připravenou jogurtovou směsí a povrch posypeme nastrouhaným sýrem. Poklademe vločkami másla. Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu. Můžeme podávat s čerstvým bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.