Zapečený řízek

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
37 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
915 mg
Cukr
17 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na řízky, osolíme, opepříme a naklepeme. Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém maso z obou stran opečeme. Zapékací mísu vymažeme sádlem, naskládáme na kolečka nakrájený česnek, na česnek opečené maso, na každý řízek položíme broskev, kterou nařežeme do tvaru hřebene, přikryjeme plátkem sýra a v horké troubě při vysoké teplotě zprudka zapečeme.
  • 2
    Řízky vybereme z mísy, do opeku přilijeme vývar a povaříme.
  • 3
    Každou porci polijeme vlastní šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.