Zapečený telecí steak

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
695 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
54 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi na másle osmahneme očištěná, na kostičky nakrájená telecí játra, oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata a na plátky nakrájené žampiony. Vše zakapeme brandy a osolíme.
  • 2
    Na jiné pánvi na oleji opečeme naklepané telecí řízky z omyté kýty. Upravíme je na mísu, pokryjeme připravenou játrovou směsí, posypeme nastrouhaným sýrem a ozdobíme olivami. Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Podáváme se smaženými bramborovými hranolky a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.