Zapékaná štika

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
23 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a vykuchanou štiku namočíme do mléka a obalíme v mouce. Osolíme ji, opepříme a pečeme na rozehřátém másle na pánvi. Po chvíli štiku obrátíme a dále pečeme. Po 10 minutách rybu vyjmeme a vložíme do zapékací misy.
  • 2
    Očištěné žampiony nakrájíme na kousky, rozložíme je kolem štiky, posypeme nasekanou petrželkou, osolíme a opepříme.
  • 3
    Ve stejné pánvi povaříme víno a štiku jím zalijeme. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.