Zapékaná vejce s černými olivami

20 min.
Francie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
101 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
513 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bešamelovou omáčku ohřejeme.
  • 2
    Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme.
  • 3
    Omáčku nalijeme do zapékací nádoby, navrch dáme oloupaná a rozpůlená vejce. Olivy rozložíme po omáčce vedle vajec.
  • 4
    Dáme zapéct na pár minut do rozehřáté trouby. Pečeme při teplotě 175 °C cca 5 minut.
  • 5
    Vhodnou přílohou je opékaný chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.