Zapékaná vejce s černými olivami
20 min.
Ingredience
- 600mililitrůOmáčka bešamelová
- 6kusůVejce slepičí
- 100gramůOlivy černé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
101 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
513 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Bešamelovou omáčku ohřejeme.
- 2Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme.
- 3Omáčku nalijeme do zapékací nádoby, navrch dáme oloupaná a rozpůlená vejce. Olivy rozložíme po omáčce vedle vajec.
- 4Dáme zapéct na pár minut do rozehřáté trouby. Pečeme při teplotě 175 °C cca 5 minut.
- 5Vhodnou přílohou je opékaný chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.