Zapékané brambory s cuketou a bylinkami

80 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
13 g
Cukr
281 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole uvedeme do varu mléko a povaříme v něm oloupané, na plátky nakrájené brambory do poloměkka.
  • 2
    Zapékací mísu vymastíme máslem a urovnáme do ní střídavě plátky brambor a plátky omyté cukety. Osolíme a přelijeme mlékem, ve kterém jsme vařili brambory. Na povrch položíme čerstvé bylinky.
  • 3
    Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 50 minut dozlatova. Všechna tekutina má být odpařená.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.