Zapékané kari kotlety

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme a od kosti nařízneme kotlety, naklepeme, osolíme a potřeme kari kořením.
  • 2
    Oloupeme a nakrájíme na hranolky brambory.
  • 3
    Vymažeme pekáč a rozložíme na něj maso.
  • 4
    Bramborové hranolky dáme na maso a okolo masa v jedné vrstvě.
  • 5
    Zapečeme 10 minut ve středně vyhřáté troubě, pak zalijeme sladkou smetanou a dopečeme doměkka.
  • 6
    Jako přílohu podáváme salát z čerstvé zeleniny nebo zeleninovou oblohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.