Zapékané kuřecí maso s klobásou

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
25 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, posypeme solí a pepřem. Do máslem vymazaného pekáčku vložíme plátky pokrájených brambor kolem dokola, prostředek necháme volný. Doprostřed dáme kuřecí maso a plátky žampionů. Klobásu pokrájíme na malé kostičky a přidáme na maso a houby. Bešamelem zalijeme maso, brambory ne, ty potřeme rozšlehaným vejcem. Zapékáme ve vyhřáté troubě 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.