Zapékané kuřecí maso se žampiony

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
20 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory nakrájíme na plátky, kuřecí maso na menší kousky, žampiony na plátečky.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, vyskládáme na dno brambory a na ně položíme kousky masa. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme kousek másla a plátky žampionů krátce orestujeme, nalijeme na maso v pekáčku i s máslem, ve kterém se restovaly. Vše zalijeme bešamelovou omáčkou a posypeme strouhankou smíchanou se strouhaným sýrem. Zapékáme v předehřáté troubě asi půl hodiny.
  • 4
    Porce rozdělíme na talíře a obložíme srpečky čerstvých rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.