Zapékané parmice

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
445 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pekáček vymažeme silnou vrstvou másla, vyskládáme do něj parmice, poklademe plátky lanýžů, osolíme, opepříme, přisypeme nadrobno pokrájenou šalotku, přidáme na plátky pokrájené žampiony, přilijeme bešamel, bílé víno, zasypeme strouhankou a dáme zapéct.
  • 2
    Pečeme v předehřáté troubě 15 minut.
  • 3
    Na talířích porce posypeme posekanou petrželkou a zakapeme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.