Zapékané skopové maso
75 min.
Ingredience
- 160gramůCibule
- 1000gramůSkopové maso přední
- 360gramůBrambory
- 180gramůRajčata
- 30gramůMáslo čerstvé
- 3špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
44 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na kostky pokrájené maso vaříme podlité vodou cca 20 minut v tlakovém hrnci.
- 2K masu přidáme pokrájené brambory a cibuli, sůl, pepř a vaříme ještě 10 minut.
- 3Uvařenou směs přendáme do pekáčku, přisypeme nakrájená rajčata, zalijeme rozpuštěným tukem a dáme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.