Zapékané steaky ze svíčkové

19 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
915 kcal
Bílkoviny
133 g
Tuky
6 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
22 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozpálíme olej a máslo. Vložíme steaky ze svíčkové nebo telecího filé asi 3 cm silné a pečeme je z každé strany asi 2 minuty.
  • 2
    Hotové osolíme, opepříme, vyjmeme z pánve i s tukem a dáme je do zapékací nádoby.
  • 3
    Broskve z kompotu necháme okapat, na každý steak dáme jednu polovinu a plátek sýra.
  • 4
    Zapékáme v horké troubě na 200 °C asi 7–12 minut, až se sýr rozpustí.
  • 5
    Hotové dáme na mísu nebo nahřáté talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.