Zapékané topinky s vaječnou pomazánkou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
50 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
648 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle usmažíme vejce s nakrájenou šunkou, nasekanou pažitkou a zředíme smetanou.
  • 2
    Plátky veky naskládáme na vymaštěný plech a potřeme smaženými vejci. Navrch položíme plátek sýru.
  • 3
    Dáme zapéci do vyhřáté trouby, až sýr změkne.
  • 4
    Před podáváním topinky zdobíme plátky rajčat a snítkou petržele.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.