Zapékaný candát s estragonovým čepcem

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
677 mg
Cukr
823 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Rybí filety opláchneme studenou vodou, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Estragon opláchneme, lístky otrháme od stonků a nasekáme. Toast rozdrobíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Smícháme estragon, rozdrobený toast, parmazán, žloutek, česnek a olivový olej a směs osolíme a opepříme.
  • 3
    Rybí filety dáme do zapékací misky, potřeme estragonovou směsí a v předehřáté troubě pečeme 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.