Závitek z vepřového masa v alobalu

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
608 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
53 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
550 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Na každý plátek dáme kousek uzeného masa, sýra, slaniny a posypeme nakrájenou cibulí.
  • 2
    Svineme a převážeme nití. Zabalíme do tukem vymaštěného alobalu, vyskládáme na pekáč a dáme do trouby. Pečeme doměkka, poté podáváme přelité vypečenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.