Závitek z vepřového masa v alobalu
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůVepřové maso libové
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůAnglická slanina
- 50gramůTuk
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100gramůUzená krkovička vařená
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
608 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
53 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
550 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Na každý plátek dáme kousek uzeného masa, sýra, slaniny a posypeme nakrájenou cibulí.
- 2Svineme a převážeme nití. Zabalíme do tukem vymaštěného alobalu, vyskládáme na pekáč a dáme do trouby. Pečeme doměkka, poté podáváme přelité vypečenou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.