Závitky z candáta balené v mangoldu

36 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
835 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vlijeme vodu a osolíme. Vložíme dovnitř mangoldové listy a povaříme asi tři minuty. Ochladíme studenou vodou. Listy vyjmeme z vody a rozprostřeme na utěrku.
  • 2
    Candáta rozkrájíme na kousky a vložíme do mixéru. Přidáme vejce a vlijeme smetanu. Rozmixujeme na kaši, osolíme a opepříme.
  • 3
    Pomocí dvou lžic tvoříme ze směsi noky, které pokládáme na mangoldové listy. Zavineme je. Naskládáme hotové závitky na pařák. Rybí vývar vlijeme do hrnce a umístíme do něj pařák se závitky. Přiklopíme poklicí a vaříme 8 minut na páře. Pak vyjmeme, naskládáme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.