Závitky z filé v kapustě
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceCitronová šťáva
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 2špetkyPepř černý mletý
- 0,25kusKapusta hlávková
- 100gramůHroznové víno
- 100mililitrůJogurt bílý
- 1kusHrušky
- 600mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
4 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Filety z tresky omyjeme a pokapeme lžičkou citronové šťávy. Osolíme a opepříme. Čtyři kapustové listy omyjeme a povaříme v osolené vodě asi 4 minuty.
- 2Na každý list položíme l porci filé a zavineme. Závitky vaříme v páře asi 15 minut.
- 3Oloupanou cibuli nasekáme a podusíme, přidáme omyté víno, vmícháme jogurt, osolíme a opepříme.
- 4Omytou hrušku nakrájíme na plátky a pokapeme citronovou šťávou.
- 5Závitky upravíme na talíře s hruškou a jogurtovou omáčkou.
- 6Podáváme s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.