Závitky z filé v kapustě

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
4 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky omyjeme a pokapeme lžičkou citronové šťávy. Osolíme a opepříme. Čtyři kapustové listy omyjeme a povaříme v osolené vodě asi 4 minuty.
  • 2
    Na každý list položíme l porci filé a zavineme. Závitky vaříme v páře asi 15 minut.
  • 3
    Oloupanou cibuli nasekáme a podusíme, přidáme omyté víno, vmícháme jogurt, osolíme a opepříme.
  • 4
    Omytou hrušku nakrájíme na plátky a pokapeme citronovou šťávou.
  • 5
    Závitky upravíme na talíře s hruškou a jogurtovou omáčkou.
  • 6
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.