Závitky z hovězího masa s jablky na grilu
60 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1hrstPomerančová kůra
- 1decilitrPomerančová šťáva
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 25gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaTymián čerstvý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstPetržel - nať
- 5krajícůChléb konzumní
- 1decilitrMléko polotučné
- 2kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
28 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve připravíme náplň: Drobky bílého chleba navlhčené mlékem smícháme se šťávou a kůrou z pomeranče, nastrouhanými jablky, rozpuštěným máslem, žloutkem, špetkou tymiánu, soli, pepře a nasekanou petrželkou.
- 2V každé roštěnce prořízneme kapsu, kterou uvnitř osolíme a naplníme připravenou náplní.
- 3Naplněné roštěnky spíchneme párátky, potřeme olejem a opékáme ze všech stran na grilu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.