Závitky z hovězího masa se salámem a zeleninou
65 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí libové
- 40gramůMáslo čerstvé
- 50gramůSalám měkký
- 50gramůKedlubna
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 50gramůOkurky nakládané
- 4lžíceHořčice
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůMrkev kořen
- 1hrstPetržel kudrnka
- 50mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
608 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí plátky si naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Poté poklademe na plátky nakrájenou mrkví, kolečky kedlubny, sladkokyselé okurky a měkkého salámu. Závitky svineme, převážeme nití a opečeme na pánvi bez tuku.
- 2Opečené závitky vyjmeme a dáme do kastrolu. Šťávu z pánve, kterou závitky pustily, odvaříme a poté ji přelijeme na maso, které pak dusíme do měkka.
- 3Do šťávy pak vmícháme nasucho opraženou mouku, kterou zředíme vodou a 15 minut povaříme. Nakonec přidáme máslo a nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.