Závitky z hovězího masa se salámem a zeleninou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
608 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí plátky si naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Poté poklademe na plátky nakrájenou mrkví, kolečky kedlubny, sladkokyselé okurky a měkkého salámu. Závitky svineme, převážeme nití a opečeme na pánvi bez tuku.
  • 2
    Opečené závitky vyjmeme a dáme do kastrolu. Šťávu z pánve, kterou závitky pustily, odvaříme a poté ji přelijeme na maso, které pak dusíme do měkka.
  • 3
    Do šťávy pak vmícháme nasucho opraženou mouku, kterou zředíme vodou a 15 minut povaříme. Nakonec přidáme máslo a nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.