Závitky z hovězího masa se zeleninou

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
25 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný květák a mrkev uvaříme v osolené vodě do poloměkka a nakrájíme. Dále krátce podusíme hrášek a také houby, které pak ještě osmahneme na části tuku. Vše smícháme.
  • 2
    Ze lžíce tuku a vrchovaté lžíce mouky připravíme hladkou jíšku, kterou rozředíme mlékem na hustou kaši. Přidáme do ní připravenou zeleninu, dochutíme nasekanou petrželkou, opepříme a osolíme.
  • 3
    Hovězí plátky naklepeme, potřeme připravenou náplní, svineme a převážeme nití. Osolíme a opečeme ze všech stran na zbytku tuku. Poté podlijeme a dusíme do měkka.
  • 4
    Závitky vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, zprudka vysmahneme, podlijeme vodou a povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.