Závitky z kančího bůčku
60 min.
Ingredience
- 1,2kilogramyKančí bok
- 2kusyKlobása Dunajská
- 3stroužkyČesnek
- 1lžičkaSůl
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 3kusyCibule
- 3kusyPepř černý celý
- 3kusyNové koření celé
- 1lžičkaKoření grilovací
- 400mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
20 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kančí bůček vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, zaprášíme paprikou a osolíme. Na každý plátek položíme třetinu klobásy, maso zavineme, sepneme jehlou a vložíme do pekáče na cibuli, kterou jsme nakrájeli na plátky. Přidáme nové koření, pepř, závitky posypeme grilovacím kořením, podlijeme vodou a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké. Během pečení maso přeléváme výpekem a je-li třeba, podlijeme horkou vodou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.