Závitky z kančího bůčku

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
20 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí bůček vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, zaprášíme paprikou a osolíme. Na každý plátek položíme třetinu klobásy, maso zavineme, sepneme jehlou a vložíme do pekáče na cibuli, kterou jsme nakrájeli na plátky. Přidáme nové koření, pepř, závitky posypeme grilovacím kořením, podlijeme vodou a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké. Během pečení maso přeléváme výpekem a je-li třeba, podlijeme horkou vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.