Závitky z kančího masa s debrecínskou pečení a hráškem
60 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 50gramůHrášek
- 1špetkaSůl
- 8kusůPepř černý celý
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůDebrecínská pečeně
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1hrstLibeček
- 6plátkůKančí kýta
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
820 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky masa naklepeme a osolíme. Na části másla osmahneme na kostičky nakrájenou debrecínskou pečeni s hráškem, přidáme vejce, která necháme ztuhnout, osolíme a vmícháme nakrájený libeček.
- 2Náplň rozdělíme na plátky masa, které svineme a převážeme nití. Opečeme na zbytku másla, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osmahneme, podlijeme vodou, přidáme celý pepř a dusíme do měkka. Závitky vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme. Povaříme, dosolíme dle chuti a přecedíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.