Závitky z krocaních prsou s drůbky a žampiony
65 min.
Ingredience
- NÁPLŇ
- 50gramůCibule
- 200gramůRýže dušená
- 1kusJátra vepřová
- 50gramůŽampiony - sterilované
- 100gramůTuk
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1kusVepřové žaludky
- 150gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1kusKrocan
- 1hrstPetržel kudrnka
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
3255 kcal
Bílkoviny
326 g
Tuky
198 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěná prsa vykostíme, obě poloviny masa naklepeme a osolíme. Necháme odležet.
- 2Připravíme si náplň: Cibuli nakrájíme na kostičky,osmahneme na tuku, přidáme nakrájená játra, osmahneme, opepříme a vmícháme plátky žampionů. Vysmahneme a přisypeme rýži. Opražíme a zalijeme horkou vodou nebo vývarem. Vařený krocaní žaludek a srdce nakrájíme nadrobno a vmícháme do dušené rýže.
- 3Plátky masa poklademe náplní, svineme a převážeme nití. Osolíme, opečeme na másle, podlijeme a za občasného přelití vypečenou šťávou pečeme do měkka. Hotové závitky ozdobíme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.