Závitky z krocaních prsou s drůbky a žampiony

65 min.
Česká republika
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3255 kcal
Bílkoviny
326 g
Tuky
198 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná prsa vykostíme, obě poloviny masa naklepeme a osolíme. Necháme odležet.
  • 2
    Připravíme si náplň: Cibuli nakrájíme na kostičky,osmahneme na tuku, přidáme nakrájená játra, osmahneme, opepříme a vmícháme plátky žampionů. Vysmahneme a přisypeme rýži. Opražíme a zalijeme horkou vodou nebo vývarem. Vařený krocaní žaludek a srdce nakrájíme nadrobno a vmícháme do dušené rýže.
  • 3
    Plátky masa poklademe náplní, svineme a převážeme nití. Osolíme, opečeme na másle, podlijeme a za občasného přelití vypečenou šťávou pečeme do měkka. Hotové závitky ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.