Závitky z krůtího masa s ementálem

28 min.
Evropa
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
692 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
50 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ementál nakrájíme na 9 hranolů. Krůtí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na 3 plátky. Plátky naklepeme, osolíme, posypeme pepřem a kmínem. Řízky rozkrojíme příčně na 3 pruhy, poklademe sýrem, zavineme a obalíme v sezamu. Závitky smažíme na másle s olejem ze všech stran dozlatova. Poté závitky vyjmeme a na výpeku rozehřejeme med. Závitky podáváme přelité rozpuštěným medem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.