Závitky z krůtího masa s játrovou náplní
60 min.
Ingredience
- NÁPLŇ
- 1kusCibule
- 100gramůJátra drůbeží
- 2lžíceStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 1hrstPetržel kudrnka
- 20gramůTuk
- 400gramůKrůtí maso
- 1špetkaSůl
- 2gramyStrouhanka
- 2kusyVejce slepičí
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusSalát hlávkový
- 20gramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
20 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve si připravíme náplň: Nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme nadrobno nakrájená játra, opečeme, vmícháme strouhanku a zalijeme vejci, která opepříme a osolíme. Přidáme petržel a necháme ztuhnout.
- 2Plátky masa naklepeme, osolíme, naplníme směsí, svineme a převážeme nití. Obalíme v klasickém trojobalu a smažíme na tuku ze všech stran. Hlávkový salát použijeme na ozdobu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.