Závitky z vepřového masa po brněnsku
60 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 70gramůMáslo čerstvé
- 50gramůHrášek
- 1hrstPetržel - nať
- 1hrstStrouhanka
- 400gramůVepřová plec
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceMléko polotučné
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 60gramůŠunka dušená
- 50gramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
52 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky vepřového masa naklepeme a osolíme. Na másle osmahneme na kostičky nakrájenou šunku, přidáme hrášek, vejce, osolíme a necháme ztuhnout.
- 2Po ztuhnutí náplně ji urovnáme na připravené plátky masa, přeložíme a sepneme párátky. Obalíme v klasickém trojobalu a zvolna smažíme po obou stranách na rozehřátém tuku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.