Závitky z vepřového masa po myslivecku
65 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 50gramůŠunka dušená
- 300gramůVepřová kýta
- 100gramůHouby čerstvé
- 20gramůOlej rostlinný
- 1špetkaNové koření celé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaTymián sušený
- 1hrstPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
37 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Podusíme ve vodě houby, promícháme s nakrájenou šunkou, vejcem a přidáme petrželku.
- 2Směs rozdělíme na naklepané a osolené plátky masa, srolujeme a sepneme špejlemi.
- 3Na oleji zpěníme cibulku, vložíme závitky a osmahneme, podlijeme vodou, přidáme koření a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 15. 10. 2015
Závitky z vepřového masa po myslivecku
Tyto závitky jsou fajn, ale já bych raději šťávu zahustila moukou. Pokud se ale budou podávat např. s bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami + nějaký salát tak to ani nemusí vadit. Do náplně stačí dát o malinko méně hub i šunky.