Závitky z vepřového masa po myslivecku

65 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
37 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podusíme ve vodě houby, promícháme s nakrájenou šunkou, vejcem a přidáme petrželku.
  • 2
    Směs rozdělíme na naklepané a osolené plátky masa, srolujeme a sepneme špejlemi.
  • 3
    Na oleji zpěníme cibulku, vložíme závitky a osmahneme, podlijeme vodou, přidáme koření a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 15. 10. 2015
Závitky z vepřového masa po myslivecku
Tyto závitky jsou fajn, ale já bych raději šťávu zahustila moukou. Pokud se ale budou podávat např. s bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami + nějaký salát tak to ani nemusí vadit. Do náplně stačí dát o malinko méně hub i šunky.