Závitky z vepřového masa se sardelovým máslem

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
55 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
665 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme náplň: kostičky slaniny rozškvaříme, na nich zpěníme půlku cibule a uzené maso nakrájené na nudličky. Zalijeme rozšlehaným vejcem, přidáme petrželku, okořeníme pepřem, vegetou a podle chuti osolíme. Necháme prochladnout.
  • 2
    Mezitím si naklepeme plátky vepřového masa, které potřeme sardelovým máslem. Na každý plátek masa dáme 1 lžíci připravené směsi, svineme a převážeme nití.
  • 3
    Druhou půlku cibule nakrájíme na kolečka, osmahneme na tuku, přidáme závitky a opečeme ze všech stran. Podlijeme horkou vodou a za občasného podlévání dusíme doměkka. Závitky vyjmeme, šťávu poprášíme moukou a povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.