Závitky ze skopového masa s brynzou
50 min.
Ingredience
- 400gramůSkopové maso přední
- 40gramůMáslo čerstvé
- 150gramůSýr Brynza
- 1špetkaSůl
- 20gramůStrouhanka
- 20gramůTuk
- 1kusVejce slepičí
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusSalát hlávkový
- 1hrstPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
567 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
48 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
512 mg
Postup přípravy
- 1Plátky skopového masa naklepeme, potřeme máslem a poklademe brynzou, přidáme nakrájenou pažitku, svineme a převážeme nití.
- 2Obalíme v klasickém trojobalu a smažíme na tuku. Závitky podáváme na listech hlávkového salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.