Zázvorová petržel

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
24 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
11 g
Cukr
106 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na nudličky nakrájenou petržel povaříme 1-2 minuty ve velkém hrnci vroucí osolené vody.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, vložíme nakrájený zázvor a smažíme, mírně průběžně promícháváme 2-3 minuty. Přidáme petržel a promícháme. Osolíme a opepříme podle chuti a směs vložíme na mělkou zapékací misku.
  • 3
    Petržel zalijeme šlehačkou, předehřejeme troubu na 190 °C a pečeme 10-15 minut doměkka. Servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.