Zázvorové chop suey s kachním masem

45 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
870 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z masa odkrojíme tuk, odstraníme kůži, nakrájíme maso na nudličky a vložíme do mísy. Smícháme všechny suroviny na marinádu, vzniklou směsí maso přelijeme. Zakryjeme a odložíme do lednice do druhého dne.
  • 2
    Následující den připravíme nejprve omeletu. V menší pánvičce rozpálíme lžíci oleje, vlijeme rozšlehané vejce a krouživým pohybem rozlijeme po pánvi. Omeletu vyjmeme, necháme vychladnout a pokrájíme na nudličky.
  • 3
    Česnek rozmačkáme, z masa slijeme zbytek marinády. V pánvi rozpálíme 2 lžičky oleje, přidáme česnek a cca půl minuty osmahneme. Vyjmeme z pánve, vložíme do ní fazolové výhonky, oslolíme, opepříme, za stálého míchání smažíme také 1/2 minuty. Zeleninu osušíme a odložíme na vyhřátý talíř.
  • 4
    V pánvi rozpálíme zbytek oleje, za stálého míchání na něm restujeme cca 3 minuty maso. Přidáme nadrobno pokrájený zázvor, ústřicovou omáčku, promícháme a restujeme 2 minuty. Nakonec vmícháme fazolové výhonky, omeletu, na tenké plátky krájenou jarní cibulku, necháme krátce prohřát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.