Žebírka Champvallon

115 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1591 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
135 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej rozehřejeme a osmahneme na něm posolená a opepřená žebírka. Ta poté vyskládáme do zapékací nádoby. Máslo rozpustíme, přimícháme mouku a povaříme 5 minut za stálého míchání. Zalijeme vroucím vývarem. Cibuli a brambory oloupeme a pokrájíme na plátky, které rozprostřeme na maso.
  • 2
    Přidáme svazek bylin, zalijeme omáčkou a dáme péct na 75 minut při teplotě 190 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.