Žebírka v červeném víně

440 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1220 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
92 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej rozpálíme ve velké, hlubé pánvi nebo hrnci. Žebra osolíme a opepříme a zprudka opečeme ze všech stran na oleji (4 minuty z každé strany).
  • 2
    Mrkev a cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Česnek oloupeme ale stroužky necháme v celku.
  • 3
    Poté k žebru přidáme všechny ostatní ingredience, kromě kukuřičného škrobu. Dusíme za občasného podlévání 7-8 hodin.
  • 4
    Poté sebereme tuk z povrchu pánve a vyhodíme ho.
  • 5
    Kukuřičný škrob smícháme se lžící vody a rozmícháme ho a poté to vmícháme do pánve (ze které jsme pro lepší manipulaci vyjmuli žebra). Povaříme 5 minut.
  • 6
    Je-li třeba, dosolíme a dopepříme.
  • 7
    Podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 19. 3. 2017
Žebírka v červeném víně
Výborné😉