Žebírka v pivní omáčce

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1149 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
87 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
287 mg
Cukr
101 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nahrubo, česnek prolisujeme, žebírka naporcujeme, tvrdý chleba nastrouháme.
  • 2
    V oleji rozmícháme prolisovaný česnek s paprikou, solí a pepřem a potřeme jím žebírka. Vložíme do kastrolu a necháme alespoň jeden den marinovat. Poté žebírka orestujeme s cibulí, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme doměkka.
  • 3
    Udušená žebírka přeložíme na mísu, do šťávy vmícháme nastrouhaný chleba a provaříme. Přidáme žebírka a necháme je chvíli prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.