Zelená omáčka s tuňákem

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
18 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
780 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme troubu na 190 stupňů. Ve varné míse smícháme nadrobno nasekanou zelenou petržel, opláchnutou, semen zbavenou a na kostičky nakrájenou zelenou papriku, na jemno rozsekané zelené olivy, opláchnuté a okapané kapary, čerstvý tymián, lžíci oleje, šťávu z jednoho citronu a suché víno. Vše dáme na deset minut do trouby podusit.
  • 2
    Poté vyndáme mísu, ztlumíme troubu na 180 stupňů, do směsi přidáme na 4 stejné díly rozřezaný steak z tuňáka, zalijeme vydušenou šťávou, přidáme olej, osolíme, opepříme. Misku opět vložíme do trouby přibližně na 10 - 15 minut, aby byla ryba propečená. Ihned můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.